FLEXLEASING

Flexleasing er for dig der går og drømmer om en luksusbil.

Når du laver en flexleasingaftale hos Dreamcars, betaler du kun en forholdsmæssig registreringsafgift som er fordelt over den periode du leaser bilen. Afgiften kalder man den forholdsmæssige afgift, og den udregnes ud fra bilens pris, stand og km og den fulde registreringsafgift på bilen.
Flexleasing kan bedst svare sig på dyrere biler, men ring og forhør dig inden du beslutter dig, så rådgiver vi dig ift. hvilken løsning der passer bedst til dig.

Vigtig viden om Flexleasing

Når man laver en flexleasingaftale fastlægges der et årligt kørselsforbrug for perioden bilen flexleases. Ud fra kørselsbehovet beregnes en månedlig ydelse samt en restværdi på bilen ved aftalens udløb. Når man flexleaser en over 3 år gammel bil, betaler man 0,5% i registringsafgift. Der er derfor mange penge at spare på afgiften ved en flexleasingaftale på en brugt bil. Afgiften betales i rater under hele leasingperioden som en del af den månedlige ydelse.

Restværdi

Restværdien der fastsættes på bilen er uden registreringsafgift, da en flexleasingbil ikke er indregistreret på fuld afgift. Restværdien er fastsat ved aftalens indgåelse, og det er dig som kunde der som udgangspunkt hæfter for restværdien. Dreamcars tilbyder dog at være behjælpelige med at få bilen solgt ved endt leasingaftale. Vi sætter altid en realistisk restværdi, så du som kunde ikke står med en bil der prismæssigt ikke hænger sammen med markedet ved endt leasingperiode.

Vedligeholdelse

Ved en flexleasingaftale er leasingtageren selv ansvarlig for vedligeholdelse af bilen. Dette gælder både serviceeftersyn og reparationer på bilen under hele leasingperioden. Der kan købes ekstra ”Car garanti”

Ejerforhold

Når du flexleaser en bil igennem os er det Dreamcars der ejer bilen, men du som kunde har den fuld brugsret over bilen og står som bruger på reg. Attesten.

Fordele ved leasing

  • Mindre kapitalbinding ved en leasingaftale, end ved køb af bil.
  • Penge at spare på afgiften
  • Med en flexleasingaftale kan det bedre betale sig at skifte bil oftere da afskrivningen er på en bil uden afgift.
  • Nemmere at sælge bilen ved endt leasingaftale, da bilen står uden fuld afgift og derfor nemt kan sælges til udlandet.
  • Billigere forsikring samt mindre værditab, da bilen står uden fuld afgift.

Er der ulemper ved flexleasing?

  • Du hæfter som bruger selv for restværdien, og skal henvise til en anden køber eller overlade videresalget til os. Vi gør vores yderste for at sætte en realistisk restværdi, så du som kunde ikke står med en for dyr bil ved udløb af leasingaftalen.
  • Leasingtager er selv ansvarlig for serviceeftersyn og reparationer ved en flexleasingaftale. Ekstra garanti kan tilkøbes.

Er du stadigvæk i tvivl om flexleasing er noget for dig, så ring og få en uforpligtende snak, og vi vil rådgive dig ærligt og professionelt så du trygt kan tage dit valg.


SØREN ERENSKJOLD
ANDERSEN

Telefon: +45 30 25 64 68
E-mail: sea@dreamcars.dk

Vil du vide mere

Har du på den baggrund lyst til at lære os bedre at kende
og høre endnu mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os.